Är man lat om man anlitar ett städföretag?

Det är inte roligt att behöva lägga tid på att städa, det tror jag att det finns många som kan hålla med mig i. Det finns i alla fall väldigt mycket annat att göra som är roligare än att städa. Jag menar om jag får välja själv mellan att gå hem direkt efter jobbet för att storstäda eller att gå ut och fika eller äta middag på en mysig restaurang i stan med en kompis så väljer jag alla dagar i veckan det sistnämnda. Betydligt mycket roligare är det, finns inga vettiga anledningar till att man inte skulle vilja ha det så.

Därför är det lite konstigt att när man börjar prata om att anlita ett städföretag så är det många som kollar snett på en. Som att de inte kan förstå hur man kan sjunka så lågt ner i latheten att man faktiskt anlitar professionell hjälp med städning istället för att göra det på egen hand. Och nej, det är en bra fråga, det är svårt att komma fram till någonting vettigt där.

Jag har nämligen funderat ganska mycket själv på om jag skulle ta tag i att anlita ett städföretag, Hi Cleaners AB, för att underlätta lite. Åtminstone i ett tag framåt tills det blir liten lugnare i livet överlag. För jag känner att det finns alldeles för mycket att göra och jag har dessutom otroligt stressigt på jobbet så när jag slutar och kommer hem så behöver jag bara få en chans att koppla av, inte städa.

De på Hi Cleaners AB erbjuder provstädning så tänker att jag kan testa på det och sen se huruvida jag önskar få städföretagets fortsatta hjälp eller inte.