Jag klarar nästan alla byggen själv, med betoning på nästan

Jag tycker om att göra saker på egen hand. Föredrar att göra saker själv framföra att anlita folk för att göra det. Sparar pengar och dessutom känns det så mycket bättre när det är klart och jag kan kolla på det och veta att det är jag själv som har lyckats bygga upp det. Det är en väldigt bra känsla. Sen är det klart att det tar väldigt mycket längre tid att göra det själv, vilket är jobbigt ibland men ibland spelar det ingen som helst roll utan är helt problemfritt.

Dock är det inte alltid jag kan göra allting själv. Nu det sista här när jag skulle renovera köket så var det alldeles för omfattande och svårt för att jag skulle kunna göra det själv. Det blev helt enkelt så att jag fick ta hjälp med bygg från Design Lösning & Bygg i Skåne AB istället. Hade hemma deras byggarbetare hos oss i några veckor när de höll på och först rev ut alla de gamla köksskåpen och luckorna och sen skulle sätta upp nytt överallt. Och det blev verkligen bra så det har jag ingenting alls att anmärka på.

Vid sådana byggprojekt, som köksrenoveringar, så är det dessutom ganska svårt att göra det själv. Det är lite för omfattande för att det ska gå. Och sen så behöver man vara behörig elektriker och rörmokare för att kunna arbeta med el och vatten och det är jag inte så det fick Design Lösning & Bygg i Skåne ABs hantverkare sköta.