Lösullisolering

Att få sitt hem ordentligt isolerat gör väldigt stor skillnad, det påverkar verkligen. Så antingen har du en tydlig bild av hur du vill att det ska vara eller så har du det inte. Om du vet hur du vill att lösullsisoleringen ska gå till så kanske du kan utföra delar av den själv, i annat fall så gör du nog snarare bäst i att göra som vi gjorde när vi behövde hjälp med att byta ut vår isolering här hemma, hjälp som vi fick från HCR Energi Isolering & Import AB i Örebro.

Vi insåg att vi hade väldigt hög räkning för värmen och insåg sen efter en kontroll att det var isoleringen som var alldeles för dålig så det krävdes så mycket av värmepumpen för att hålla värmen på lagom temperatur hela tiden.

Så vi bad de från HCR Energi Isolering & Import AB i Örebro att komma över till oss och hjälpa oss med just lösullsisoleringen och det gick faktiskt riktigt bra. De gick till och med hyfsat snabbt för dem att byta ut och lägga till lösullsisolering och sen har det gjort enorm skillnad. Så skönt att vi faktiskt kollade upp och gjort någonting åt det och inte bara accepterade och lät det vara precis så som det var.

Vet inte exakt vad jag kommer att få ut av det men förhoppningsvis så kommer de lägre uppvärmningskostnaderna att ha flera andra fördelar också. Bara fördelar med det här som gäller just nu med att ha lösullsisolering. Så det är det jag rekommenderar.