Renoveringen av vårt kök

God morgon alla fina följare! Jag vill tro att ni alla har en lika solig och fin morgon som jag, jag hoppas även att ni alla mår bra. Tanken med dagens inlägg är att berätta närmare om renoveringen av vårt kök, vilket gör att jag även kommer prata lite om Hede Byggservice AB och den hjälpen vi har fått av dem med köksmontering i Kungsbacka.

I skrivande stund är det närmare två veckor sedan vi blev färdiga med vår köksrenovering, något som vi verkligen har längtat efter. Vi har velat renovera köket ända sedan vi flyttade in i huset för fyra år sedan, det har dock dragit ut på tiden då vi inte riktigt har varit eniga kring hur vi ville ha det. Min vision har alltid varit att ha ett ljust och fräscht kök, helst vitt. Min man har däremot haft en helt annan vision, hans dröm har varit att ha ett kök som går i svarta och mörkbrun ton. Som ni kanske kan lista ut har vi haft många diskussioner kring hur köket skulle bli, efter flera år av diskussioner och inspekterande av olika kök i olika färger kom vi till slut fram till ett beslut. Vi möttes någonstans på vägen, vi tog beslutet om köksluckor i en ljusare färg, köksbänk i en mörkare brun färg och kakel i en mörkgrå, nästan svart färg. Innan och under renoveringen måste jag medge att jag var ganska osäker på om det ens skulle bli bra, nu när köket är färdigt kan jag stolt säga att det blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det faktiskt skulle bli så bra som det blev, en stor anledning till att det blev så pass bra var för att vi fick otroligt hjälp av Hede Byggservice AB med bland annat köksmontering i Kungsbacka. Under renoveringens gång fick vi deras fantastiska hjälp, något som både jag och min man är otroligt tacksamma över. Tack vare deras hjälp fick vi ett riktigt fint kök av bästa kvalité. Jag kan verkligen rekommendera er om detta företag om ni exempelvis skulle vilja ha hjälp med köksmontering i Kungbacka.