Bra med jordfelsbrytare

Hejsan och god morgon alla mina vänner som jag har här på nätet och välkomna till mig och till dagens allra första inlägg. Nu lackar det snart mot jul och nyss var det sommar. Hänger inte riktigt med eftersom tiden går så fort men det är i alla fall roligt att det med tiden har blivit så många nya följare här i bloggen och jag har fått uppskattande kommentarer från er där ni skriver att ni har en hel del nytta av det jag tar upp här. Idag ska jag berätta att jag vände mig till en elektriker i Helsingborg när jag behövde hjälp med en elinstallation, och tack vare att jag känner mig så nöjd med denne elektriker i Helsingborg så vill jag så klart skriva om detta eftersom jag förstår så väl ifall det är någon av er som även ni behöver en elektriker här i Helsingborg eller i dess omnejd. Företaget som jag anlitade heter El & Kylteknik i Åstorp, och dem kan alla, både privatpersoner och företagare vända sig till när det än någonting inom el som de behöver hjälp med.  

Företaget består av kunniga elektriker, elinstallatör och kyltekniker och de har en särskild kompetens när det kommer till kylanläggningar men det är det mest företagare som behöver hjälp med, jag anlitade dem när jag renoverade och byggde en altan och på altanen skulle det vara en utomhusbelysning och jag var tvingad att byta ut det gamla elskåpet med proppar till ett mer modernt med jordfelsbrytare. Nu är det säkert att ha belysningen tänd ute på altanen som sagt var, och med detta sagt var det nog ingenting mera jag hade att ta upp med er om just detta. Det var hur som helst roligt att ni kom in på bloggen och läste det här inlägget!