Konstnärlig fotograf som jag har anlitat

Hej på er alla läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Jag har nämligen kommit i kontakt med en fantastiskt konstnärlig fotograf som har tagit fotografier på mina barn. Jag har en son som är 14 år och en dotter som är 12. Jag ville så gärna få några riktigt vackra bilder tagna på barnen, fotografier att hänga upp som tavlor på nån vägg här hemma. Jag vände mig till ett företag som heter Szilard Gango Fotograf, och det här är en fotograf som kan hjälpa till med att ta mycket vackra och konstnärliga bilder för oss i Täby eller i dess omnejder. Anledningen till att jag bestämde mig för att låta Szilard Gango ta bilderna, det är för att en väninna visade mig de bilder han tagit på hennes familj. Det var make och två barn, men också en hund som blivit fotade. Vilka superfina bilder. De hängde som juveler på vardagsrumsväggen. 

Jag är så glad att jag valde just den här fotografen. Szilard Gango är en fotograf som har sysslat med fotografering i hela sitt liv. Han är lika mycket en konstnär som en fotograf. De bilder han har tagit på mina barn, är som tidlösa minnen i form av tavlor. Han har gjort så många och fina kreativa fotografiarbeten. Det är både porträtt men också fantastiska naturmotiv. Han har en riktigt intressant hemsida där man kan se mer på en del av det han har skapat. Idag studerar han på Konstfack. Nu blev jag så belåten med de fotografier han har tagit så jag skulle verkligen rekommendera er som söker en fotograf i Täby eller i övriga Stockholm, att låta Szilard Gango ta bilderna. Mobilkameror i all ära, men ibland behövs det en riktig fotograf!