Mina fötter mår mycket bättre idag

God dag, god dag! Känn dig välkomnad hit för ännu ett intressant inlägg. Idag ska det handla om Sundblads Fot Hälsa, vilket är företaget som jag brukar vända mig till för fotvård i Östhammar. Hos dem får jag alltid all den hjälpen jag behöver och därför vill jag idag uppmärksamma dem och deras jobb lite extra.

Att ta hand om sina fötter är inte en självklar sak för många, det var inte det för mig tidigare heller. Det var först för något år sedan som jag började ta hand om mina fötter, innan dess hade jag inte ens tänkt över att ta hand om dem. Anledningen till att jag började ta hand om dem var för att jag märkte att de inte mådde särskilt bra, de började bli riktigt torra och huden näst intill sprack. Jag hade även ont i fötterna ganska ofta. Allt det här berodde antagligen på att jag använde fötterna väldigt mycket om dagarna då jag har ett aktivt jobb i samband med att jag inte tog hand om dem. När det slog mig började jag gå på fotvård i Östhammar i hopp om att de skulle må bättre, jag vände mig till det här företaget för att jag hade hört mycket bra om dem och deras fotvård sedan tidigare. Det underbara som jag hade hört om dem fick jag nu uppleva själv, även jag kan meddela att det här är ett riktigt bra företag som är otroligt duktiga på sitt arbete. Efter att ha gått till dem ett par gånger för fotvård i Östhammar ihop med att jag tar hand om mina fötter hemifrån också märker jag en tydlig skillnad om man jämför mina fötter innan jag började med idag.